Benidorm

Lieve mensen & een geweldige service
Ik ben de eerste drie weken van Maart 2019 met vakantie geweest naar Benidorm en gedialyseerd bij Imed Levante dialysecentrum. Ik wilde met vakantie na drie en een half jaar dialyseren. De sociaal werkster van het centrum, vertelde mij dat ze goede berichten had, over Benidorm. Via het telefoonnummer op de brochure naar Mevr. Simone Bentlage gebeld en daar wat inlichtingen gevraagd over dialyse dagen enz. Het centrum, kon ook voor een hotel zorgen, maar ik wou het liever zelf regelen(voor pret),maar na een paar hotels te hebben bekeken zag ik door de bomen het bos niet meer. Dia Travel ingeschakeld, gesproken over aantal dagen inclusief of niet en de ongeveer te besteden prijs. Na een paar dagen 3 offertes gekregen met een prima uitleg over de hotels. Gekozen voor Hotel Melia Benidorm prima hotel. Op het vliegveld van Alicante haalde een busje van Imed mij op en bracht mij naar mijn hotel.De volgende ochtend stond het busje er weer om naar de dialyse gebracht te worden, chauffeur helpt met instappen, goed geregeld.

Op de dialyse afdeling ontvangen door twee zusters en een verpleger, hartstikke goed geprikt(alle dagen). De taal geen probleem een zuster Natasha sprak een behoorlijk mondje Nederlands de ander zuster en verpleger wat Engels en Nederlands, het was heel goed te doen. Om 9 uur ontbijt stokbrood wordt lekker belegd en koffie of thee, heel goede verzorging en heel lief allemaal. De nefroloog is ook de hele tijd aanwezig en maakt regelmatig een rondje en een praatje.

De laatste dag werd ik  s'morgens bij het hotel opgehaald door de Imed bus en naar het vliegveld gebracht. De chauffeur regelde een rolstoel want ik liep niet zo lekker meer, geweldige service ik ben tot op een meter van de deur van het vliegtuig gebracht.

Verder wil ik Mevr.Bentlage en het personeel van Imed Levante nog bedanken, en misschien tot October.

A.J.G

Naar het overzicht

Dia Travel is er voor u!