Picture

Reviews

Vakantie Tenerife 

Van 19-10-2019 t/m 26-10-2019 ben ik samen met mijn twee dochters van 20 en 16 op vakantie geweest naar Tenerife. Dit was voor mij de eerste keer. Normaal gaan wij altijd in de zomer naar het Gardameer in Italië, maar door omstandigheden was dat dit jaar niet mogelijk. Dus hebben we besloten om in de herfstvakantie nog een weekje weg te gaan. Normaal regel ik al mijn zaken zelf, maar daar had ik deze keer geen zin in. Ik wilde deze keer ontzorgd worden. Na wat googelen belandde ik op de site van Dia Travel. Na mijn wensen te hebben doorgegeven, kwamen de dames met een voorstel waar ik op in ben gegaan. Daar heb ik geen spijt van gehad. Afgezien van de enorme betrokkenheid, was de vakantie tot in de puntjes geregeld. Ik werd door een medewerker van het dialysecentrum keurig opgehaald van het vliegveld en afgezet bij het hotel. Prima hotel met zeezicht en uitstekend ontbijtbuffet. Airco was aanwezig, maar die hebben we niet nodig gehad. Mooie ruime kamer en werd prima schoon gehouden. Ook hebben we erg genoten van het zwembad en de bijbehorende bar. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Op Tenerife is het altijd lekker weer heb ik begrepen, zo ook bij ons. ‘s Avonds lekker borreltje in één van de Engelse pubs, helemaal goed. Ook veel uit eten geweest, de prijzen vallen overigens reuze mee. Je kunt er prima uit eten. Maar ook onze vakantie kwam ten einde en weer werd er keurig een taxi geregeld door dialysecentrum naar het vliegveld. Dialyses overigens ook prima verzorgd. Ze houden daar van snelheid. Je kwam binnen, ga maar zitten en binnen 5 minuten was je aangesloten. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Al met al een heerlijke vakantie gehad en ik ga zeker nog een keer terug naar Tenerife. Iedereen aan te raden.

Groeten van,
Peter, Kirsten en Sigrid Boschma

Valencia
Wij zijn op vakantie geweest naar Valencia. Voor dialyse patiënten is het een heel gedoe voordat je weg kunt gaan. Ik ben fantastisch geholpen door reisbureau Diatravel. We hebben onze wensen kenbaar gemaakt, hotel dichtbij bezienswaardigheden, zwembad en een goede verbinding naar het centrum van de oude stad. Onze keuze viel op Hotel Primus op 5 minuten loopafstand van de architectonische hoogstandjes van het museum of science, opera en Oceanië. Gebouwd in de oude rivierbeding van Valencia. Ook dichtbij een bushalte met een vlotte verbinding naar het oude centrum. Ook daar vele attracties zoals de grote overdekte markt, kathedraal, stadhuis etc. De dialyse was ’s morgens 7.30 uur zodat we in de middag samen nog iets konden ondernemen. Het organiseren van een vakantie is met hulp van mijn ZOCO en het reisbureau DIATRAVEL keurig geregeld.

Dhr. C. Bakker

Hallo Judith en Simone,
Zondag goed thuis gekomen rond de middag.
Beide transfers zowel voor vertrek als aankomst waren fantastisch geregeld.
De dialyse waren perfect en het personeel vriendelijk en zeer gedienstig ( een aanrader).
De moeilijkheden bij onze aankomst berusten volgens mij op een misverstand, maar dankzij jullie tussenkomst waren die snel verholpen.
Dit was voor ons de eerste dialyse reis maar hopelijk niet de laatste dank zij jullie organisatie.
Het “welkom thuis”kaartje heeft ons veel plezier gedaan.
Bedankt voor heel de begeleiding en uw hulp.
Misschien tot binnen kort.
Veel groetjes en nogmaals dank.

Maryse en Louis

De vip bus
Ik heb een leuke vakantie gehad. Voor herhaling vatbaar. Alles is goed gegaan ook de dialyse.
Leuk dat de verpleegkundigen Nederlands spreken. IMED Levante is een mooi en schoon ziekenhuis.
Transfer was ook goed; een privé chauffeur in een bus van het ziekenhuis! Nog nooit meegemaakt.
Ik hoorde iemand zeggen dat er een VIP bus aankwam. Volgend jaar ben ik weer van plan om naar Benidorm op vakantie te gaan. Mijn complimenten voor de medewerkers van het Dialyse centrum.

23-10-2018 t/m 29.10.2018

De chauffeurs waren ruim op tijd
Dag Judith & Simone

Wij willen wij U bedanken, evenals het team van het dialyse centrum in Benidorm om ons verlof daar zo aangenaam mogelijk te maken. De chauffeurs waren ruim op tijd. Het appartement Gemelos 22 was zeer goed, wel een beetje hoog voor mijn man, (hoogtevrees), maar we hadden een heel mooi zicht. Wat het appartement betreft was alles aanwezig wat wij nodig hadden., en ook een zeer mooie en aangename tuin. Het weer was een voltreffer.
Dank zij U en het team kunnen wij toch nog eens op verlof, waarvoor nogmaals grote dank.

Genegen groeten
Jan en Monique.
25.09.2018 t/m 09.10.2018

Amazing Location
Gemelos 26 – Amazing, will definately return

Amazing location, lovely well maintained gardens, clean communal areas. Well laid out apartment with great air con. Spacious with amazing views of Benidorm from our 19th floor apartment Difficult to say what we didn’t like but if I had to say one bad thing. It would be that no inflatables are allowed in the pool.

01.09.2018 t/m 28.09.2018

Alles was perfect.
T.a.v. Mevr. Simone Bentlage

De vakantie te Benidorm is voorbij. Wij genieten nog na.
Hiermede willen wij U beiden alsook al uw medewerkers van harte bedanken.

Alles was perfect.
De reis, de afhaling/chauffeurs, het hotel, de dialyse met prima personeel en service, enz..

Het was ook een heel welkome onderbreking van de “levenslange” opgave.

Met zeer genegen groeten,
Jan en Marleen Joris-Peeters.
08.05.2018 t.m 15.05.2018

Séjour agréable et divertissant.
L’appartement est idéalement situé, confortable et spacieux pour 4 personnes. La vue panoramique sur Benidorm est génial. Les piscines sont surveillées, propres et agréables.

03.04.2018 t/m 14.04.2018

Reisverslag van een scharrelaar naar Benidorm!
Dankzij de uitgebreide informatie van mevr. Viviane – grote bezieler van de vrienden van de scharrelaar- en de tussenkomst van de altijd behulpzame en deskundige mevr. Marleen, werd mijn reis perfect geregeld.

Het was namelijk zo dat onder begeleiding van onze bijzonder eerbare en geliefde dokter Bernaert er reeds een groep van nierpatiënten deze reis had ondernomen. Aldus hadden zij kennis gemaakt met een zekere Hollandse mevr. Simone die op professionele basis de verbinding maakte tussen haar werk voor het privéhospitaal Imed en het dichtbijgelegen hotel Melia ****. Ik kan jullie direct met waar genoegen vertellen dat de keuze voor de beide instellingen gewoon vrijwel perfect is meegevallen.

Mijn reis als “ 80-jarige hart- en nierpatiënt genoemd Willy met de pet en altijd in voor de pret” verliep individueel als volgt:

Op 10 februari 2018 werd ik in mijn “ reservaat” residentie Rozendael reeds om 6.30h opgehaald door mijn neefje Niels om in Oostende om 9.00h het vliegtuig te nemen met bestemming Alicante.
Het vliegen verliep probleemloos, doch ik was in Oostende vergeten te vermelden dat ik eigenlijk assistentie nodig had. Jullie moeten weten dat de tocht met- pak en zak- richting de bagageband en dan uitgang op de vlieghaven van Alicante langdurig en zeer lastig was. Ik kwam maar traag vooruit en moest alleen op zoek naar valies en uitgang. Gelukkig kreeg ik intussen van de wel zeer attente mevr. Simone vanuit Nederland een belletje om mij te begeleiden naar het Imedbusje die mij alleen en volkomen gratis naar hotel Melia in Benidorm (60km) bracht.

Bij aankomst in het hotel was ik direct onder de indruk: mooi mooi mooi.
Bovendien kreeg ik een ruime kamerkeuze. Ik verkoos de hoogste, 26 ste verdieping. Ik had een betoverend uitzicht op de zee en de als het ware ingeplante rots in zee , Isla de Benidorm, en ook op de hoge en verblindende flatgebouwen. Voorwaar ik dacht in New York te zijn beland. Dit bleek niet zo raar te zijn want in de kliniek vernam ik van een verpleegster dat zij Benidorm nu de naam Ben York gaven….

In hotel Melia was het eten goed en had men een veelvuldige keuze via het zelfbedieningsbuffet. Ik heb dan aan de manager en 1 van de koks uitgelegd hoe men in Vlaanderen een lekkere dikke steak saignant bakte. In de week was het hotel meestal onderbezet wat een eenzame indruk gaf maar in de weekends was het meer dan overbezet en zeer druk. Van de zogenaamde avondshows heb ik niet kunnen genieten, die waren er niet .

De kliniek daarentegen is 100% meegevallen. Netjes en iedereen was discreet zeer vriendelijk. Op de dialyseafdeling waren we met een 10-tal patiënten : 3 Belgen , 2 Nederlanders, 2 Duitsers en 3 Spanjaarden. Het dialyseteam bestond uit een sympathieke nefrologe die enkel wou aangesproken worden als Marthe en als assistentie had ze 2 vriendelijke verpleegsters met een diploma van master. Natasha, 1 van de verpleegsters, sprak zelfs behoorlijk Nederlands. De voor mij meest gedienstige was Pedro, die om 9.00h zorgde voor een lekker ontbijt en hij smeerde persoonlijke onze sandwiches. Ik heb zelfs als katheterpatiënt een douche kunnen nemen. In één woord, ik voelde mij daar bijna zoals in Maria-Middelares maar ik miste wel mijn fietsje…

Als ik met dit schrijven aan mogelijke collega’s een activiteitenadvies mag geven dan zou ik het volgende voorstellen: Bij het bezoek aan “Old” Benidorm neem eens met de boot “de Marina “ een tochtje op zee naar de rots. Er wacht u een verrassing onder water. Neem ook eens een halve dag vrij voor een bezoek aan Terra Natura, gewoon prachtig en een ideale combinatie van fauna en flora volgens specifiek werelddeel.
Conclusie: Het was meer dan de moeite en dank met deze zeer hartelijk iedereen die mij geholpen heeft om deze droomvakantie mogelijk te maken.

Hasta El próximo año!
Willy met de pet
10.02.2018

Wat hebben wij een heerlijke week gehad in Spanje!
Hallo Simone,

Het was allemaal echt fantastisch geregeld in het ziekenhuis! Het begon al met het vervoer. Ideaal dat mijn vader drie keer keurig op tijd ’s ochtends werd opgehaald van ons vakantie adres. Op de afdeling was de verpleging erg aardig en professioneel. Het prikken en dialyseren ging geweldig volgens mijn vader. De verpleging sprak uitstekend Nederlands en mijn vader heeft genoten van de lekkere koffie en een broodje wat hij elke keer kreeg. Niets dan lof voor deze geweldige eerste ervaring met het dialyseren buiten het ziekenhuis waar mijn vader normaal naartoe gaat.

Simone, heel erg veel dank voor al jouw hulp! Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

18.02.2018 t/m 25.02.2018
Johan, Annie en Marga van der Hoeven uit Nederland

Een perfect verlopen vakantie!
We zijn op vakantie geweest van 8 januari tot 14 februari 2018. Daar hebben wij een super toffe vakantie gehad. Het is voor ons niet evident om op reis te gaan, want mijn man is een dialyse patiënt. Maar via IMED hospital en het reisbureau Dia Travel konden we een modern appartement krijgen in Gemelos 26. Super gelegen tussen de bergen en de zee, op loopafstand van de restaurantjes, winkels en het strand. Op woensdag en zondagmorgen is er een markt, die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Op het complex zijn er binnen en buiten zwembaden en kan je je uitleven op de fitness toestellen. De samenwerking met het dialysecentrum IMED is optimaal. Iedereen is er zeer vriendelijk en ze behandelen alsof je familie bent. Het personeel spreekt er zelfs Nederlands. We werden opgehaald en terug gebracht naar het vliegveld in Alicante. Alles is perfect verlopen, onze reis in Mei is al geboekt. Dus niet twijfelen en boek uw reis!

08.01.2018 t/m 14.02.2018
Dhr. en Mw. Wydooghe uit België

Super easy transport
Our stay was briljant, apartment is right if the centre of things no need for taxi will be back .
Super easy transport from airport was arranged by host & the driver had the keys of apartment

06.01.2018 t/m 27.01.2018

Lieve mensen & een geweldige service
Ik ben de eerste drie weken van Maart 2018 met vakantie geweest naar Benidorm en gedialyseerd bij Imed Levante dialysecentrum. Ik wilde met vakantie na drie en een half jaar dialyseren. De sociaal werkster van het centrum, vertelde mij dat ze goede berichten had, over Benidorm. Via het telefoonnummer op de brochure naar Mevr. Simone Bentlage gebeld en daar wat inlichtingen gevraagd over dialyse dagen enz. Het centrum, kon ook voor een hotel zorgen, maar ik wou het liever zelf regelen(voor pret),maar na een paar hotels te hebben bekeken zag ik door de bomen het bos niet meer. Dia Travel ingeschakeld, gesproken over aantal dagen inclusief of niet en de ongeveer te besteden prijs. Na een paar dagen 3 offertes gekregen met een prima uitleg over de hotels. Gekozen voor Hotel Melia Benidorm prima hotel. Op het vliegveld van Alicante haalde een busje van Imed mij op en bracht mij naar mijn hotel.De volgende ochtend stond het busje er weer om naar de dialyse gebracht te worden, chauffeur helpt met instappen, goed geregeld.

Op de dialyse afdeling ontvangen door twee zusters en een verpleger, hartstikke goed geprikt(alle dagen). De taal geen probleem een zuster Natasha sprak een behoorlijk mondje Nederlands
de ander zuster en verpleger wat Engels en Nederlands, het was heel goed te doen. Om 9 uur ontbijt stokbrood wordt lekker belegd en koffie of thee, heel goede verzorging en heel lief allemaal. De nefroloog is ook de hele tijd aanwezig en maakt regelmatig een rondje en een praatje.

De laatste dag werd ik  s’morgens bij het hotel opgehaald door de Imed bus en naar het vliegveld gebracht. De chauffeur regelde een rolstoel want ik liep niet zo lekker meer, geweldige service ik ben tot op een meter van de deur van het vliegtuig gebracht.

Verder wil ik Mevr.Bentlage en het personeel van Imed Levante nog bedanken, en misschien tot October.

A.J.Goddijn
Maart 2018

Lovely location!
I love the location of these appartments Gemelos 26. Plus with Dia Travel come to you with the key. Thank you very much.

15.12.2017 t.m 22.12.2017
Fiona Hall from GB

Wachten....

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze aanbiedingen of nieuws items? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.