foo

Over Ons

'Uit onze liefde voor het reizen en empathie voor
dialysepatiënten is Dia Travel ontstaan.'

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van vakantiedialyses naar diverse zonnige bestemmingen voor dialyse patiënten.

Om onze persoonlijke aandacht te benadrukken, bieden we u een com­plete service. 
Door onze jarenlange ervaring met reizen én met de dialyse zijn we in staat om u een dialysereis op maat te leveren.


Wij werken samen met de beste touroperators en we hebben een nauwe samenwerking met de dialyse klinieken op de vakantie­bestemmingen.

Ons doel is om zo veel mogelijk mensen in Nederland en buitenland bekend te maken met de mogelijkheden van dialyse in combinatie met een compleet verzorgde reis. 
Onze missie is om u een zorgeloze en onvergetelijke vakantie te bieden.

 

 

Over ons

 • Simone Bentlage

  Dialyse expert

  Samen met mijn twee fantastische meiden Demi & Alicia ben ik woonachtig in Musselkanaal. Ik heb een vriend en twee lieve bonus kinderen, Thijs & Eliza.
  Na acht jaar gewoond en gewerkt te hebben in Spanje ben ik sinds 2013 weer terug in Nederland. In de toeristische badplaats Benidorm heb ik in 2010 een vakantiedialyse centrum opgezet in het ziekenhuis van IMED Levante. Met heel veel plezier heb ik daar het dialyseteam geleid. Vele dialysepatiënten uit allerlei landen genieten hier nog dagelijks van hun welverdiende vakantie. 

  Het werk wat ik doe is ontzettend mooi en heel erg dankbaar. Ik hoop nog vele jaren hele mooie dialysereizen te mogen verzorgen. Ik kan dan ook volmondig zeggen dat ik dit werk met hart en nieren doe!

 • Judith van Goor

  Travel expert

  Graag stel ik mij aan u voor. Samen met mijn man Desmond en onze drie puberzonen Robin, Sander en Ruben ben ik woonachtig in Musselkanaal. Met mijn gezin heb ik al vele mooie reizen mogen maken.  Een mooie bestemming zoeken, alles uitzoeken, regelen, organiseren ….daar begint voor mij de vakantiepret mee! Om vervolgens onvergetelijke vakantieherinneringen te maken! 

  Voor andere mensen verzorg ik ook graag hun droomvakantie. Het geeft mij een enorme kick als alles goed geregeld is en mensen met mooie ervaringen terugkomen van hun vakantie. Even weg uit de dagelijkse beslommeringen; zon, zee, ontspannen, lekker eten, …… genieten!