Tenerife

Tenerife

De bijnaam van het Canarische Eiland Tenerife, 'eiland van de eeuwige lente', spreekt boekdelen. Een zonvakantie naar Tenerife boek je dan ook het hele jaar door. Met prachtige lavastranden, groene natuur en de slapende vulkaan Pico del Teide als hoogtepunt heb je de perfecte ingrediënten voor een verrassend veelzijdig weekje op Tenerife!

Speciaal voor jou hebben we drie fantastische appartementen geselecteerd in de buurt van het vakantiedialyse cenrum op Tenerife.

Balcon de los gigantes
€399 per maand

Prachtige appartementen op 300 meter afstand van het dialyse centrum (gratis ophalen). De appartementen hebben een woonkamer met een open keuken, slaapkamer, badkamer. Het terras heeft een fantastisch uitzicht op zee naar de "Los Gigantes". De appartementen zijn volledig uitgerust met wasmachine, koffiezetapparaat, beddengoed, handdoeken en een gemeenschappelijke zwembad.
*14 dagen, de prijs EUR 40,– per dag voor 2 personen*

Jardines Del Mar
€399 per maand

De appartementen liggen op ongeveer drie minuten rijden van het dialysecentrum (gratis ophalen).
De boulevard ligt op ongeveer 50 meter afstand en het strand van Playa de la Arena op ongeveer 500 meter afstand. De appartementen hebben een woonkamer met een open keuken, slaapkamer, badkamer. Het terras heeft een uitzicht op zee en het gemeenschappelijke zwembad.
*14 dagen, de prijs EUR 40,– per dag voor 2 personen*

Olivia Sunset
€399 per maand

De appartementen liggen op ongeveer drie minuten met de auto van het dialysecentrum (gratis ophalen).
De boulevard ligt op ongeveer 50 meter afstand en naar het strand van Playa de la Arena. De appartementen hebben een woonkamer met een open plan keuken, slaapkamer, badkamer. Het terras heeft uitzicht op zee en het gemeenschappelijke zwembad.
*14 dagen, de prijs EUR 40,– per dag voor 2 personen*

 

 


Contact

 

« naar het overzicht

Dia Travel is er voor u!